Skip to main content
 

Ta kontakt med oss for et godt tilbud

FÅ TILBUD

Flyttehjelp i Oslo – Vi hjelper deg med å flytte

Trenger du et effektivt flyttebyrå, med gode løsninger? Da befinner du deg på riktig sted.

Prosessen ved flytting er lang og det er en rekke ting man må tenke på. Flytting krever mye energi og de fleste har befunnet seg i en situasjon der de skulle ønske at de hadde fått litt ekstra flyttehjelp. Det er her vi kommer inn i bildet.

Mange tror at å flytte bare handler om å pakke ned tingene sine og deretter pakke de opp i sitt nye hjem. Her tar man ofte feil. Ved å få flyttehjelp i Oslo fra profesjonelle, planlegges og gjennomføres så mye av arbeidet som ønskelig, fra start til slutt.

Vi garanterer at du sparer mye energi og at den krevende flyttingen blir utført av et profesjonelt flyttebyrå, raskt og uten problemer.

Hva kan vårt flyttebyrå hjelpe med?

West Flyttebyrå tilbyr et bredt spekter av tjenester innen flytting. Alt arbeidet du selv synes er vanskelig og krevende utfører vi. Enten du bare ønsker flytting, eller hjelp med hele prosessen.

Vi kan hjelpe deg med:

Flytting

Demontering/Montering

Pakking

Transport

Lagring

Våre profesjonelle fagfolk og flyttebiler står alltid klare for å ta imot ditt oppdrag.

Bolig

Hvilken etasje du bor i og om det er heis gir oss en indikasjon på hvor mange ansatte vi trenger til jobben.

Hvor mye skal flyttes?

Ved å få en beregning på hvor mye som skal flyttes vet vi hvor mange flyttebiler vi trenger.

Tidspunkt

Når planlegger du å flytte? Noen dager kan være dyrere enn andre.

Avstand

Fra hvor til hvor skal du flytte?

Prisene vi estimerer for flytting er basert på timer. Det vil si at kunden selv avgjør hvor mye vi skal jobbe og hvor raskt det skal gjennomføres. På befaring estimerer vi hvor lang tid arbeidet vil ta, hvor mange ansatte vi må benytte og gir tilslutt et pristilbud.

For mer informasjon om flyttehjelp i Oslo kan du klikke deg inn på “Få tilbud” hvor du kan gi oss litt informasjon om din flyttejobb, slik at vi raskest mulig kan sende et uforpliktende tilbud.

Har du ikke mulighet til å fylle ut skjema kan du nå oss på
23 24 99 60

West Flyttebyrå er ditt flyttebyrå i Oslo

Helt siden starten har vårt hovedmål vært å behandle ditt flyttegods med omtanke og forsiktighet, men allikevel sørge for en smidig gjennomføring av oppdraget. Pakking og flytting er våre opprinnelige « kjerneområder». Pr. i dag kan vi tilby «alt» i forbindelse med flytting og vedlikehold, enten du trenger lagring, renhold, eller oppussing.