Skip to main content

West Flyttebyrå Oslo anbefalinger

By 19. June 2018August 17th, 2020Aktuelt
Flytting-Flytting Oslo-Flyttebyrå-Flyttebyrå Oslo-Flytting bedrift-Flytting bedrift Oslo-Flyttevask-Flyttevask Oslo-Emballasje-Flyttekalkulator-Flytting bedrift-Flytting privat-Lagring-Pakking-Referenser-Renhold-Ryddehjelp-Transport

Du kan finne mange sterke aktører på markedet.

  • Sjekk gjerne referanser for eksempel på Mittanbud og Anbudstorget. Der kan du finne ett flyttebyrå med gode referanser. Kompetanse og erfaring er viktig for å utføre oppdraget på en betryggende måte.
  • Send detaljert flytteforespørsel. Informer så godt som mulig. Korrekt og fullstendig informasjon om godset er viktig for å beregne riktig pris.
  • Få pris på flytting. Tenk –  Du kan oppleve en stor forskjell både på pris og tjenesteinnhold.
  • God kommunikasjon. Ved valg av flyttehjelp bør du som kunde føle deg trygg på at ditt innbo blir behandlet godt, og at du opplever god kommunikasjon med utvalgt flyttebyrå, slik at dere opprettholder en god kontakt gjennom prosessen.
  • Sjekk hva innboforsikringen dekker, som utgangspunkt for verdifastsettelse og for å unngå dobbeltforsikring. Tegn tilleggsforsikring for spesielt verdifulle eller særlig skjøre gjenstander. Enheter med verdi over kr. 25.000 bør forsikres separat.

Håndteres forsvarlig og leveres som avtalt

Nøkkelord for denne artikkelen
FLYTTING-FLYTTEBYRÅ- OSLO/AKERSHUS/BÆRUM/ASKER PRIVAT/BEDRIFTS FLYTTING-FLYTTING

Har du spørsmål eller trenger hjelp med flytting?

Kontakt oss