Skip to main content
 

Skal du flytte langt? West Flyttebyrå hjelper deg!

Flytting i Norge

Vi flytter jevnlig til og fra Oslo /omegn, Stavanger, Bergen og Trondheim, men ta gjerne kontakt med oss selv om du skal flytte andre strekninger i Norge.

Ved langtur samkjøres flere flyttinger. Det er derfor ekstra viktig å være ute med forespørsel / bestilling i god tid før ønsket flyttedato.

Ta kontakt med oss, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Flytting til/fra Sverige og Danmark

Vi flytter også til og fra Sverige og Danmark. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Bestillingstid ca. 4 uker før ønsket flyttedato – dersom vi ikke kan kombinere flyttingen din med allerede oppsatt tur.

Hva må jeg huske ved flytting utenlands?

  • Skriv inventarliste og send den til flyttebyrået i god tid før flyttedagen.
  • Ved flytting mellom Norge og Sverige må du i tillegg fylle erklæring for toll- og avgiftsfritak ved innførsel av flyttegods. Skjema fås ved henvendelse til www.toll.no eller www.tullverket.se.
  • Meld flytting til folkeregisteret i kommunen du flytter til (innen 8 dager etter flytting). Mer opplysninger finner du på skatteetaten.no.
  • Flytteattest er ikke lenger nødvendig ved flytting mellom nordiske land (fra 01.01.07).

West Flyttebyrå er ditt flyttebyrå i Oslo

Helt siden starten har vårt hovedmål vært å behandle ditt flyttegods med omtanke og forsiktighet, men allikevel sørge for en smidig gjennomføring av oppdraget. Pakking og flytting er våre opprinnelige « kjerneområder». Pr. i dag kan vi tilby «alt» i forbindelse med flytting og vedlikehold, enten du trenger lagring, renhold, eller oppussing.