Skip to main content

Lagring

Har du klær, treningsutstyr, møbler eller noe lignende du vil har lagret i en kort eller lengre periode kan vårt flyttebyrå hjelpe deg med lagring. Vårt lager er forhåndsvasket og forberedt på å huse dine gjenstander så lenge du skulle ønske det.

Få tilbud

Enten du trenger lagring for en kort periode, ubestemt tid eller i et helt år, gjør vi vårt beste med å hjelpe deg med fleksibel, sikker og billig lagerplass i Oslo og Strømmen. Vår terminal har en grunnflate på nærmere 1000m2, og er godkjent for lagring av møbler av If skadeforsikring.

Mellomlagring

Mange velger å mellomlagre et mindre antall møbler og og annet gods. I slike situasjoner kan West flyttebyrå komme med gode og fleksible lagerløsninger for deg.

Vi vet at pris er en viktig faktor for våre leietakere. Derfor tilbyr vi å komme på inspeksjon og komme med forslag til hvilket lager du skal bestille før lagringen, slik at det ikke blir mye ekstrautgifter.

Sommerlagring

Etter en aktiv vinter med ski og akebrett er det kanskje en del man skulle ønske å ha liggende i et lager frem til neste gang du skal bruke det.

West flyttebyrå tilbyr å lagre dette for deg tørt og billig frem til neste gang du skal i kulden med vinterutstyret igjen. Alle lagrene våre garanterer deg tørr og trygg oppbevaring.

Vinterlagring

Når sesongen bytter og kulden tar grep er det ikke uvanlig å bytte møblene, klærne og legge fra seg utstyret du har brukt i hele sommer fra seg.

Kanskje man ikke har så mye plass hjemme, eller man ikke lenger vil være begravd i mengder av unyttige gjenstander rundt seg. Da kan West flyttebyrå komme med redningen for deg. Vi tilbyr å hjelpe deg med å hente alle gjenstandene dine og deretter frakte de til vårt lager der de kan stå og hvile helt til neste gang du skulle trenge de igjen.

Langtidslagring

Skal du på en tur til utlandet eller bare lagre noe i over lengre tid så er West flyttebyrå langtidslagring et bra tilbud for deg.

Her blir alle gjenstandene forseglet med lukkede trekasser og lagt i vårt største lager der sikkerhet er av høyeste prioritet. Skal man plutselig måtte hente gjenstandene sine fra langtidslagret må det avtales noen dager på forhånd, slik at vi kan få gjort i stand hentingen og frakten.

Man kan også bruke lagrene våre til oppbevaring av kunstgjenstander og andre verdifulle ting. Vi sørger for at lagrene er vasket på forhånd, tørre og sikkerhetsrugelerte.

Priser på våre lagre og bestillinger finnes her.
Eller så kan vi kontaktes døgnet rundt på 926 47 084

West Flyttebyrå er ditt flyttebyrå i Oslo

Helt siden starten har vårt hovedmål vært å behandle ditt flyttegods med omtanke og forsiktighet, men allikevel sørge for en smidig gjennomføring av oppdraget. Pakking og flytting er våre opprinnelige « kjerneområder». Pr. i dag kan vi tilby «alt» i forbindelse med flytting og vedlikehold, enten du trenger lagring, renhold, eller oppussing.